Fjällsjö. Härjedalen. Foto: Privat
Fjällsjö. Härjedalen. Foto: Privat

Ta kontakt med din egen andevärld

Vi vill lyfta fram en naturlig andlighet - en andlighet befriad från traditionella trosinriktningar och religiösa förtecken och befriad från alla mellanhänder. En andlighet formad av din högst privata, kommunikation - direkt med din egen andevärld.

Drivkraften är att få fler att upptäcka och utveckla sin egna högst personliga andlighet och, om man så vill, även väcka sin förmåga till kontakt med den andliga världen, den som finns runt i kring oss, hela tiden.
Var och en oss behöver hitta sin egen väg och sina verktyg för att utveckla en jordnära relation till en andlig dimension. En sådan relation ger oss människor insikter och kunskap som vi kan använda till mycket. Relationen kan också leda till att en djup tillfredsställese uppnås liksom en känsla av balans och trygghet i tillvaron. Detta är något som alla kan finna, bara man är beredd att våga vandra vägen. Vägen hem.
 

Senaste boken: Andliga samtal

Finns hos Adlibris.se och Bokus.se
Det här är en bok som återger tänkvärda samtal med den dimension som kan kallas för "Den andliga världen". Det är en parallell värld som hela tiden följer oss, kommunicerar med oss och som ger oss råd och stöd när ni behöver det.

Här finns utdrag ur boken. 

Blogg om andlighet

Foto: Privat. Härjedalen Foto: Privat. Härjedalen

Här hittar du allehanda inslag om andlighet, både med och utan bidrag från den andliga världen.  Vissa inslag handlar om kända personligheter som har haft en levande kommunikation med sin andliga dimension. Det kan vara mycket spännande att höra hur andra tagit kontakt med andevärlden och sett stora värden men att ha ett utvecklande utbyte med den.
Bloggen hittar du här.

Mer info om denna och andra böcker inom området hittar du här.