En silkestunn hinna

I samband med en fjällvandring kom en tidig morgon följande budskap:

- Att leva i samklang med naturen och i naturen innebär blott ett silkestyg mellan andevärld och människa. Det är där vi kan ha en kommunikation och ett utbyte som är totalt.

Det är aldrig meningen att vi ska vara i en och samma värld. Vi ska alltid vara i olika dimensioner. Men en närhet är viktig. Vi behöver flöda kunskap till er. Ni behöver skicka signaler och känslor och bön till vår sida. Vi är här för att hjälpa er på vägen. Och därför behöver vi ha en kommunikation löpande hela tiden. Och den kommunikationen behöver ske på något sätt.

Man kan gå till mediala krafter, man kan gå till konsten, man kan vara ute i naturen, man kan utmana sina öden och känna extrem livsnärvaro i vissa situationer. Och där få en tät kontakt.

Men vi förordar en miljö och en livsstil som är i harmoni med sitt hjärta, och att man befinner sig på platser där man känner att hjärtat kan vara öppet. Att man befinner sig bland människor där man känner att hjärtat är öppet. Och gärna under enkla förhållanden. Då finns inte så mycket som tar ens fokus. Det är inte alltid lätt att bibehålla fokus med många yttre och inre impulser.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-