Samtal om diskreta hjälpare 

I förra veckan hade jag återigen ett fint, ordlöst samtal med våra vänner i den andra, osynliga dimensionen. Det är speciellt ett stycke som jag vill dela med mig av. Jag har hört motsvarande tankar tidigare - att vissa av våra medmänniskor finns i bakgrunden som väldigt diskreta hjälpare till oss. De tar inte mycket plats utan bara är där, när bördorna känns lite för tunga eller energin bara tryter. Alla hjälpare tillhör inte den osynliga världen utan vissa finns i vår närhet - även i den fysiska tillvaron. Kanske många känner igen sig i det här?

"Det finns människor som går vid din sida som är hjälpare, tänk på det. Det är inte så att de påkallar din uppmärksamhet hela tiden. Utan dom finns där bara för att parera när det går illa. Det är deras uppgift. Respektera deras roll. Och var väldigt observant, de är väldigt diskreta de här människorna.

Det är sällan hjälparna står där framme och skriker, att dom bistår, utan dom som är ivrigast är nog inte dom som är dom riktiga hjälparna utan dom som är ivrigast kan vara falska människor som bara för sitt eget behov behöver synas och få bekräftelse. Dom riktiga hjälparna finns i bakgrunden och kommer puffa dig, dit i den riktning där det behövs. "

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln