Guide till tystnaden i Stockholm

http://www.stockholm.se/guidetilltystnaden

Ett fantastiskt bra initiativ av Stockholms Stad: Guider till tystnaden.
De har nyligen presenterat 65 rofyllda platser att besöka och 22 promenadslingor att vandra på. De skriver:

"Tystnad, en dos natur och en möjlighet att bara få vara. Nu finns det vägledningar till 65 rofyllda platser i elva olika naturområden i Stockholms stad. Guide till tystnaden vill öka intresset för, visa vägen till och öka tillgängligheten till områden och platser i stadens närhet som erbjuder en kombination av ljudkvalitet, stillhet och gröna upplevelsevärden."

"Naturlig kraft och tankepauser. Gå en promenad i skogen för att samla tankarna. Sätt dig under ett träd i parken för en stunds avkoppling. Människor har oavsett kultur, religion och tradition i alla tider sökt kraft och avkoppling i rofylld natur."

Dessa guider finns att ladda ner från nätet (se länken överst), skriva ut eller att hämta på utvalda platser i Stockholm.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln