Nya samtal med andevärlden

I förrgår hade jag ett förutsättningslöst samtal med andevärlden och följande del syntes allmängiltig och därför har jag klippt in den i bloggen:

"Betänk att det är underbart att vi kan kommunicera. Betänk att det är en stor glädje att vi har varandra. Betänk att vi är tillsammans mer kompletta, än vi är ensamma. Era uppdrag på jorden är av sådan art att man måste samarbeta. För att få en lättsamhet i jordafärden.

När det känns tungt så ta kontakt med din andevärld. Vi är här för att hjälpa och stödja. Vi vill inte att det ska bli för tungt och tradigt och arbetsamt för er. Ändock ska det läras läror så den biten kan vi inte ta bort. Men när man går och bär en börda två stycken så är det mycket lättare än om man är ensam. Betänk att ni aldrig är ensamma, aldrig, aldrig, aldrig en sekund.

Vi finns och omfamnar er runt i kring er hela tiden. Betänk det. Det finns en omsorg om era själar som är så mjuk och omhöljande, att ni inte kan ana. Det finns så mycket ömhet, försiktighet i kontakten, att det är som en fläkt mot er kind. Sen vet jag inte om ni känner av den men tänk er att det finns en vind som smeker er kind. Den vinden är vi. Vi tar aldrig slut. Vi är aldrig helt stilla. Vi är alltid nära er. För evigt, stödjande, underlättande, befriande.

Livet kan vara tungt, vi vet. Många av oss har gått igenom det själv. Tungheten kan sätta sig i sinnet. Men glöm inte bort att det här är en läroresa. Kan man se det glädjande slutet skulle ingen vara ledsen. Betänk det."

 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln