Att lyssna på sina inre strängar

Jag hade ett långt, intressant samtal med andevärlden/vår andra dimension i förra veckan, för att få vägledning eller goda råd gällande en aktuell beslutssituation som jag står inför efter sommaren. En del av samtalet kom att handla om hur man kan försöka lyssna inåt och med hjälp av ens tolkning av det man hör och ser, kan förstå vad som får ens själ att "sjunga". Det är första gången jag hör att en känsla av sång eller musik i kroppen kan berätta för dig vad själen längtar efter mest av allt. Det var fina ord som jag ville dela med mig av:

"Det är inte lätt att veta vad en själ vill för det är bara inte att fråga sig själv för det blir inga vettiga svar. Däremot kan man titta på hur själen väljer och tolka de svaren för utifrån de tolkningarna så kommer du förstå ”vad är det för någonting som min själ söker och vilka väger kommer den vilja gå”.

Du kan inte göra våld på den längtan som en själ känner utan det är viktigt att du lär dig lyssna och tolka dina inre svar. För att hitta en harmoni och balans med dig själv.

Det kommer inte ske något farligt för att du inte följer din själs röst. Det blir bra ändå men du kommer inte få den att sjunga på det sättet man skulle kunna göra när man lyckas med stor möda hitta en tillvägagångssätt som är helt i harmoni med, och samklang med, det inre.

Så det är två olika sätt att leva sitt liv och det är inte fel eller rätt, det ena eller det andra, utan det är bara två olika sätt att förhålla sig till sitt liv.  Så gör inte för stor sak av dina val men visa ett intresse ändå av att lyssna inåt till dom strängar som råder i din kropp för att om du kan hitta ett sätt att tolka dom vibrationerna så kommer du lättare att förstå vad din själ söker för någonting.

Det är som att lyssna på musik och hitta melodin som kommer ifrån själen och som är evig, det är en lära i sig att hitta den tolkningarna och det musikörat."


(Ur ett samtal med andevärlden nyligen)
Mer om att kommunicera med andevärlden, hittar du i boken Ta kontakt med andevärlden (finns på Bokus och Adlibris, som fysisk bok eller som e-bok).

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln