Att hitta tillbaka

Jag hade ett samtal med andevärlden idag för att få vägledning inför ett kommande besök med en möjlig ny arbetsgivare. Det kom en väldigt kort vägledning om det jag frågade efter, men desto mer ord som handlade om andra perspektiv - att inte bara tänka plikter och försörjning utan kanske lägga lika mycket "möda" att hitta det njutbara, och även hitta tillbaka till det lilla barnet. Vad ville det lilla barnet uppleva i livet? Här kommer delar av samtalet:

"Det finns en led åt väst där du kan gå för att leka och njuta, av ditt liv, mer än vad du gör idag. Det finns för mycket pålagor för dig som du ställer krav på själv att följa, men det finns inga sådana krav att följa egentligen. Det är ditt psyke som hittar på olika hållpunkter och ledstänger för att inte känna friheten att bara blomma ut och ta för sig av skottkärran där mull och blommor och frön kan gro till en fantastisk trädgård. Du binder in dig själv för mycket och inte leker och sjunger tillräckligt, för din egen hälsas skull.

Jag hade önskat att du hade hittat vägar att bara bli lekfull och njuta av det liv som du har fått dig tillskickad av den stora, högste för att du ska utvecklas åt ett håll som du inte kan ana om vad det ska bära. Vi vill dig mycket väl och kommer skydda dig på din väg men var beredd på att det blir tvära kast i din tillvaro och det kan te sig mystiskt men i det finns ingenting som inte följer den väg som du redan har bestämt. Ändock finns det pariteter och avsnitt som inte du förstår till fullo förr än det är passerat och förstått och genomlidit. Jag hoppas du har förståelse för att lidandet också har en plats i ditt liv och att det bringar en ordning och struktur i ditt inre.

Mer kan vi idag inte säga om din fortbildning men akta på att resa för långt utan håll dig i Europa. Det gagnar dig bäst just nu. Det finns ingen anledning att möta andra andliga världar. Det gör dig bara förvirrad och kommer skapa oreda. Därför vill vi att du stannar i Europa och förkovrar dig i din andliga sinnlighet här och nu. Var beredd på att det blir djupa avsnitt och stärkande passager i din väg, framåt, inåt.

......

En gång fanns det en flicka, som ville leka och skutta och bara vara. Du har till uppgift att hitta henne igen. Försök kom fram till vad hon ville med världen. Försök gissa vad hon kunde älska. Vad som var värdefullt för henne. Sök reda på dom tingen. Hennes värdefullaste saker.  Vilka var det. Spara ihop det.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln