Fördragsamhet, hmmm - är det helt lätt?

Från ett samtal om kroppslivet
Känn tillfredsställelse, känn en fördragsamhet med det livet som är valt för dig. Känn att tillvaron ändå har mening och att tillvaron ändå betyder mycket för dig. Känn att du kan, i det lilla, ändå förlika dig med det livet som du har valt som ändå har en samklang med den själ du är.

Det är inte så att man hittar ett liv som är helt apart utan det finns en samklang med de vibrerande strängarna som finns i din kropp och därför ser din tillvaro ut som den gör, därför att den har en viss harmoni med den du redan är. Annars så skulle vi inte hitta rätt grogrund för att kunna växa till ett bättre och rikare liv. För det är så att man kommer till ett rikare liv även om man kanske inte alltid tycker det är bättre så man kommer ändå till nya dimensioner varje gång man blir återfödd.
- Du väljer din väg, men samtidigt så är den väldigt utstakad -

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln